Sunday, 26 October 2008

26 Oct 2008

Hari ini telah bertukarlah jarum jam kepada lambat 1 jam menandakan berakhirnya musim panas pada tahun ini dan menerjah masuk musim sejuk tak lama lagi

Eiii wa dah sejuk sangat dah ni. Siang hari phon terkadang wa dah terpaksa buka heater. Tu dalam rumah tu tuan tuan dan puan puan. Kalau kat luar, kena pakai baju 3-4 lapis gamoknya. Belum capur anginnya lagi.

Tetiba wa tersedo bahawa wa sekarang ini berada di bumi engrish. Owh patutla sejuk khanz.

Minggu depan bermulalah cuti sekolah bagi anak anak wa. Seminggu je. Dan minggu depan gak Dol nak balik Malaya ... hu hu hu tinggal la wa seorang lelaki gagah di dalam rumah wa ni untuk menjaga isi rumah. Ya Allah selamatkanlah kami dan keluarga kami serta harta benda kami dari kejahatan manusia dna jin dan dari tipu daya syaitan dan iblis

Untuk makluman, kami akan hantar Dol ke Heathrow, seterusnya me lay park di rumah BIL wa yang beso itew di Egham. Dan dengo cetanya, BIL wa nak poie Chessington Park, kita lihat nanti ye tuan tuan dan puan puan

Bulan depan juga putaran hidop kami akan berulang lagi. Insuran kete, MOT, lesen tv, eiiiii banyak nak pakai duit ni wa kata kat lu. Untung kat orang Malaya ye, lesen tv cipurt, eh lu all ada lesen tv ke? Awwww ! ! !


Daaaaa


.

2 comments:

cibil said...

lu, wa tgk kat weather forecast kan, newcastle dh nak snow la esok.. entah ler betul ke idok.. rainy rainy snow gitu.. wa rinduuuu nak main snowww kat tepi tingkappp...

Dentist and Me said...

Hi hi hi tu le lu, nak balik cepat sangat. Uiii banyak tu duit kalau nak datang sini lagi

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

TQ