Saturday, 27 December 2008

Mengenang kembali pound wa

Lu nak tau tak apa yang wa belu semalam? Wa beli satu jacket Timberland perlu untuk suhu sejuk dan hujan sekarang(rege diskaun GBP34), satu seluo Timberland (rege diskaun GBP9.99), Satu seater Polo, GBP14, Seluo GAP (rege Diskaun GBP14), Knit ware Ben Sherman perlu untuk pakai kat tempat keje kalau tak sejuk den(rege online lebih murah dari diskaun wa beli GBP20)



Ha tu saja la wa beli untuk wa. Julung kali beli baju baru. Selalunya beli di car boot sahaja. Wife wa beli apa ek. Wa tak cek. Wa beli kasut Clark Madeehah GBP12, tapi tak muat. Isnin nak pegi tuko kat The Fort Birmingham

BIL wa dan familinya pulang ke Egham jam 9 malam tadi. Wa pulak start nak demam. Sejuk sangat la cik Kiah. Mata rasa macam pedih ditekan.

Aiman start asmanya. Rasa macam tak boleh bernafas. Dia nangis, meleleh air mata beliau. Wa pon tension kalau rasa macam nafas tak cukup

2 comments:

Kamarul said...

Pound dah makin turun... hampir akan sama par dengan euro...

Ada kesan ker kat sana.. kalau duit datang dari malaysia.. mesti cheaper sekarang.. RM 5.13

Tapi kalau duit mau turun ker malaysia.. rugilah exchange rate rendah..

Dentist and Me said...

Hangat diperkatakan antara pertahankan Pound Sterling dan bior terus jatuh dari hilangkan gambo Queen bila join Euro.

Ramai pekerja asing keluo dari UK sebab nilai wangnya jatuh. Lagi pon memang pon banyak majikan terpaksa berhentikan pekerja.

Tahun ini sale mula lebih awal untuk menarik pembeli. Apa lagi dengan perang penurunan harga antara semua supermarket dan outlet. Ia lebih teruk lagi bila ada kompeni yang tutup sebab bankrap terpaksa jual barangan lebih murah. Bagi pembeli mereka terpaksa membeli benda yang tak patut beli sebab harga murah sangat

Wa dah lama tak guna duit Malaya. Wa khanz dah keje di sini lu. Cuma kalau nak anto duit ke Malaya terasa gak tu lu. Yo la khanz, kalau dulu GBP1=RM7.

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

TQ